Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر بورس منطقه‌ای استان زنجان در خصوص سهامدارانی که سود سهام عدالت خود را دریافت نکرده‌اند، گفت: هیچگونه جای نگرانی وجود ندارد و قطعا سود تخصیص‌یافته برای همه مشمولین، محفوظ است و این سود را قطعا دریافت خواهند کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اصغر نجفی در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; اظهار داشت: همانطور که قبلاً اعلام شده بودیم، سود مشمولان سهام عدالت برای هر 2 روش مستقیم و غیرمستقیم از روز شنبه (21 اسفند) شروع و به حساب‌های مشخص شده در سامانه سجام واریز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سود سهام عدالت برخی از هم‌استانی‌ها بنا به دلایلی واریز نشده است، خاطرنشان کرد: اگر فردی، سود سهام عدالت سال‌های گذشته را دریافت کرده اما امسال آن را دریافت نکند قطعاً به دلیل وجود اِشکال در شماره شبای آن فرد است که باید نسبت به اصلاح شماره شبای بانکی خود، اقدام و شماره شبای جدید را در سامانه «سجام» ثبت کند تا این سود را در دوره بعدی دریافت کند.

نجفی با بیان اینکه وراث سهامداران مشمولی که فوت کرده‌اند، سود سهام عدالت را دریافت نمی‌کنند، افزود: شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در حال فراهم کردن زیرساخت‌های لازم برای اجرایی کردن فرآیند انتقال سهام متوفیان به وراث است البته سود سهام عدالت متوفیان، محفوظ بوده و پس از انتقال سهام به وراث به حساب آن‌ها واریز خواهد شد.

مدیر بورس منطقه‌ای استان زنجان تصریح کرد: تعدادی از سهامداران سهام عدالت نیز به دلیل عدم ارائه شماره شبای معتبر نمی‌توانند سود خود را دریافت کنند لذا سهامدارانی که هنوز سود سهام عدالت به حساب آن‌ها واریز نشده، قبل از هر اقدامی باید شماره شبای حساب اعلامی خود در سامانه سجام را بررسی و از صحت آن اطمینان حاصل کنند.

وی گفت: در صورتی که شماره شبا و شماره حساب اعلام‌شده در سامانه سجام، صحیح است، سهامداران منتظر باشند که سودشان به حساب آن‌ها واریز خواهد شد اما آن دسته از سهامدارانی که شماره شبا با شماره حساب اعلام‌شده در سامانه سجام، اشتباه است و یا اصلاً شماره حسابی اعلام نکرده‌اند باید نسبت به اصلاح و ثبت شماره شبای جدید اقدام کنند تا سود مربوطه در مرحله بعدی به حساب‌شان واریز شود.

نجفی خطاب به سهامدارانی که سود خود را دریافت نکرده‌اند، تاکید کرد: هیچگونه جای نگرانی وجود ندارد و قطعا سود تخصیص‌یافته برای همه مشمولین، محفوظ است و این سود را قطعا دریافت خواهند کرد البته برخی از افراد ممکن است بخشی از پرتفوی سهام عدالت خود را فروخته باشند و پاره‌ای از سهم را در اختیار داشته باشند که بنابراین ممکن است این اعداد متفاوت باشد.

وی خاطرنشان کرد: افرادی که سال گذشته به دلیل وجود برخی از مشکلات در شماره حساب‌های اعلامی، قادر به دریافت سود سهام عدالت سال ۹۸ نبودند این سود نیز همزمان با سود سال ۹۹ به حساب آن‌ها واریز می‌شود.

نجفی افزود: این افراد می‌توانند شماره شبای معتبر خود را از ۲ طریق در سامانه‌های شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، ثبت و سود سهام خود را دریافت کنند.

مدیر بورس منطقه‌ای استان زنجان گفت: ثبت‌نام و احراز هویت در سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) به نشانی sejam.ir و درج شماره شبای معتبر در سایت  sahamedalat.irروش‌هایی است که مشمولان سهام عدالت می‌توانند شماره شبای بانکی خود را اصلاح کنند.

وی اظهار داشت: سهامدارانی که تاکنون پیامک واریز سود خود را دریافت نکرده‌اند، می‌توانند با مراجعه به درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه به نشانی  ddn.csdiran.irو تارنمای سهام عدالت به نشانی sahamedalat.ir و یا تماس با مرکز تماس ۱۵۶۹ (داخلی شماره یک) از وضعیت واریزی سود سهام عدالت خود مطلع شوند.

نجفی خاطرنشان کرد: همچنین سهامداران عدالت پس از ورود به درگاه یکپارچه ذی‌نفعان بازار سرمایه می‌توانند با کلیک بر گزینه تاریخچه سود سهام عدالت، مبلغ سود سهام خود برای سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ را مشاهده کنند.

وی یادآور شد: سود واریزی برای دارندگان سهام 530 هزار تومانی تقریباً 577 هزار تومان و برای دارندگان سهام عدالت یک میلیون تومانی، دو برابر این مبلغ است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: حساب آن ها واریز سامانه سجام سود سهام عدالت سهام عدالت خود خود را دریافت شماره حساب نکرده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۹۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ داوود معظمی گودرزی رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از کشف پرونده کلاهبرداری تلفنی با موضوع برنده شدن در یک مسابقه تلفنی خبر داد و گفت: مجرمین با این شگرد بیش از پنج میلیارد ریال از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند که شناسایی و دستگیر شدند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در تشریح این خبر اظهار داشت" یکی از شهروندان به این پلیس مراجعه و مدعی شد شخصی با وی تماس گرفته و ضمن معرفی خود به عنوان مجری مسابقه بزرگ تلفنی اظهار داشته فقط با پاسخ به یک سوال می‌تواند برنده‌ی صد میلیون تومان شود که شاکی نیز وسوسه شده و با کلاهبرداران همراهی کرده و در ادامه با دریافت اطلاعات بانکی وی از او کلاهبرداری کرده است.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: مجرمین با استفاده از ترفندهای زیرکانه مالباخته را متقاعد کرده که جهت دریافت جایزه خود کدهای مختلفی را که از پشت تلفن به وی اعلام می‌کرده است در مرورگر تلفن همراه خود وارد و اعلام کند، شاکی با یک غفلت ساده در نهایت متوجه سرقت تمامی موجودی حساب‌های بانکی خود می‌شود.
سرهنگ معظمی گودرزی ادامه داد: موضوع در دستور کار متخصصان پلیس فتا پایتخت قرار گرفت و پس از اقدامات تخصصی و تحقیقات سایبری متهمین شناسایی و پس از تشریفات قضائی هر ۴ عضو اصلی این باند دستگیر و به پلیس فتا منتقل شدند.

وی با اشاره به گسترده بودن ابعاد کلاهبرداری این مجرمین افزود: ممکن است شیوه‌های کلاهبرداری این افراد مجرم متفاوت باشد اما در نهایت به یک شیوه عمل می‌کنند و با اعلام برنده شدن مخاطبان، با ترفندهای ماهرانه تمام اطلاعات حساب بانکی افراد را دریافت کرده و با استفاده از آن اقدام به برداشت از حساب افراد می‌کنند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: همان گونه که به دفعات توسط پلیس هشدار داده شده است به هیچ عنوان جهت دریافت جایزه نیازی به حضور در پای دستگاه عابربانک و یا دادن اطلاعات محرمانه حساب بانکی از جمله اینترنت بانک و همراه بانک نیست و تماس‌هایی که این موارد را از شهروندان درخواست می‌کنند قطعاً کلاهبرداری است، همچنین هیچ سازمان دولتی اعم از صدا و سیما و اپراتورهای تلفن همراه، شرکت مخابرات، سازمان حج و زیارت و … با استفاده از خطوط شخصی و از بستر شبکه‌های اجتماعی با هیچکس تماس نمی‌گیرند و و صرف استفاده از لوگو و یا نشان این سازمان‌ها بر روی پروفایل شخص تماس گیرنده در شبکه‌های اجتماعی دلیلی بر صحت و تأیید منشأ این تماس‌ها نمی‌باشد همچنین شهروندان می‌توانند هرگونه موارد مشکوک را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir اطلاع رسانی کنند.

کد خبر 6097969

دیگر خبرها

  • روستاهای حاشیه «دز» نگران نباشند؛ شرایط تحت کنترل است
  • کمک فوری برای زنده ماندن پدر سرطانی و کمک به دختر یتیم
  • جزییات و زمان دقیق واریز مرحله سوم سود سهام‌ عدالت
  • پایان انتظار تسویه دولت با فروشندگان طرح کالابرگ به زودی
  • خط و نشان برای شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را نمی‌دهند | سود مرحله سوم چه زمانی واریز می شود؟
  • خالی کردن حساب با سوال ۱۰۰ میلیونی!
  • جواب بده ۱۰۰ میلیون برنده شو؛ کلاهبرداری جدید
  • خالی کردن حساب با پرسیدن فقط یک سوال
  • یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو
  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند