Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی پلیس فتا انتظامی کشور با بیان اینکه مجرمان سایبری با ترفند جدید ارسال پیامک با نام «واریز سود سهام عدالت» مترصد کلاهبرداری مالی از هموطنان هستند، هشدارداد: تمامی ابلاغیات و اطلاع رسانی در خصوص بهره مندی از خدمات دولتی از طریق شماره تلفن های پوششی صورت خواهد گرفت.

به گزارش ایران آنلاین، سرهنگ رامین پاشایی با بیان اینکه بر اساس رصدهای صورت گرفته در پلیس فتا و گزارش های دریافتی از سوی هموطنان گرامی مشخص شد این بار مجرمان سایبری با طراحی پلتفرم مجرمانه در قالب استفاده از نام و اعتبار سامانه سهام عدالت و ارسال پیامک مبنی بر واریز مبالغ مختلف به حساب های مالی هموطنان مشروط به مراجعه لینک یا پیوند درج شده در پیامک پس از هک گوشی تلفن همراه فریب خوردگان و هدایت به صفحات جعلی پرداخت موسوم به فیشینگ، نسبت به برداشت غیرمجاز از حساب شهروندان اقدام می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در تشریح شگرد این کلاهبرداران بیان داشت: ترفند این مجرمان سایبری دقیقا شبیه ترفند ابلاغیه های قضائی سامانه ثنا بوده و با توجه به آگاهی هموطنان نسبت به کلاهبرداری با عنوان سامانه ثنا مجرمان سایبری در اقدامی جدید به قصد سوء استفاده از نام و اعتبار سامانه سهام عدالت مترصد کلاهبرداری از هموطنان هستند.

معاون اجتماعی پلیس فتا انتظامی کشور ادامه داد: عموم مردم باید ضمن حفظ هوشیاری نسبت به شگرد این افراد کلاهبردار همواره این آگاهی را داشته باشند که تمامی ابلاغیات و اطلاع رسانی در خصوص بهره مندی از خدمات دولتی از طریق شماره تلفن های پوششی صورت خواهد گرفت و هیچ سازمان و نهاد دولتی از طریق شماره تلفن های شخصی با اپراتورهای مختلف تلفن همراه برای برقراری ارتباط با کاربران خود اقدام نخواهد کرد.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه آمار و اطلاعات دهک های مختلف جمعیتی در اختیار سازمان های مربوطه برای واریز سود سهام عدالت قرار دارد، هیچ گونه نیازی به ثبت نام یا درج اطلاعات در سایر سامانه ها نمی باشد.

معاون اجتماعی پلیس فتا انتظامی کشور همچنین از شناسایی ۶ نفر مجرم سایبری در این خصوص خبرداد و گفت: اقدام علیه سایر مرتکبان در جریان است و به هیچ عنوان شهروندان نباید فریب این ترفند مجرمان کلاهبرداران سایبری را بخورند.

سرهنگ پاشایی از تمامی سازمان ها و نهادهای دولتی و غیر دولتی خواست که در هنگام اجرای طرح های کلی و یا هر گونه فعالیت عام المنفعه راه های دقیق دسترسی به خدمات تعیین شده را در ابتدا برای هموطنان از طریق رسانه ملی و سایر راه های ارتباطی تشریح کنند چرا که یکی از دلایل اصلی فریب هموطنان ناشی از عدم آگاهی از نحوه کلاهبرداری از خدمات تعیین شده بوده و تمامی نهادها، دستگاه های اجرایی و خدمات رسان دولتی نیز می بایست سهم بسزایی در آگاهی بخشی به هموطنان ایفا نمایند.



انتهای پیام/

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: مجرمان سایبری سهام عدالت پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۹۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت فیشینگ‌کار حرفه‌ای در استان البرز

جانشین فرمانده انتظامی استان از دستگیری یک فیشینگ‌کار حرفه‌ای که با وجوه کلاهبرداری شده اقدام به خریداری سکه در سایت دیوار می‌کرد، خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، سرهنگ‌ محمد نادربیگی‌ اظهار داشت: در پی مراجعه یکی از شهروندان به پلیس فتا استان مبنی بر اینکه تعدادی سکه خود را از طریق سایت دیوار به فروش گذاشته که پس از چند روز حساب بانکی وی بسته شده،  بررسی پرونده در دستور کار ماموران پلیس فتا استان قرار گرفت.

وی افزود: کارشناسان با استفاده از اقدامات فنی متوجه شدند که پول حاصل از کلاهبرداری اینترنتی به حساب این شخص واریز شده که این موضوع سبب مسدود شدن حسابش شده است.

جانشین فرمانده انتظامی استان البرز در خصوص جزئیات این پرونده گفت: متهم پس از فیشینگ و دسترسی به اطلاعات حساب مالباختگان با استفاده از سایت و برنامه دیوار فروشندگان سکه و طلا را در مناطق مختلف شناسایی و با فریب آنان وجوه را مستقیما از حساب مالباختگان برای آن ها واریز می کرد.

این مقام انتظامی تصریح کرد: با انجام اقدامات فنی و تخصصی متهم این پرونده شناسایی شد و با هماهنگی مقام قضائی این شخص در در یکی از استان ها همجوار دستگیر شد.

وی ادامه داد: فرد دستگیر شده پس از انتقال به پلیس فتا در بازجویی تخصصی ابتدا منکر هر گونه کلاهبرداری در سایت مذکور شد اما پس از مواجه با مستندات پلیسی به بزه انتسابی اعتراف کرد.

سرهنگ نادربیگی در پایان با بیان اینکه تا کنون چند نفر از مالباختگان این پرونده در سراسر کشور شناسایی شده اند، گفت: احتمال می رود بیش از 50 مالباخته دیگر در حوزه سرقت اطلاعات بانکی این متهم در سراسر کشور شناسایی شوند.

جانشین فرمانده انتظامی استان البرز در پایان در خصوص آگهی های درج شده در سایت های آگهی مثل دیوار و شیپور، گفت: کاربران باید مراقب باشند تا در دام کلاهبرداران در فضای سایبری گرفتار نشوند و قبل از واریز هر گونه وجه از صحت و سلامت معامله مطمئن شوند.  

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • بازداشت فیشینگ‌کار حرفه‌ای در استان البرز
  • دستگیری کلاهبردار با رسید ساز جعلی
  • گول پیامک‌های جعلی را نخورید
  • جزییات و زمان دقیق واریز مرحله سوم سود سهام‌ عدالت
  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • خط و نشان برای شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را نمی‌دهند | سود مرحله سوم چه زمانی واریز می شود؟
  • جواب بده ۱۰۰ میلیون برنده شو؛ کلاهبرداری جدید
  • یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو
  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند
  • چطور پیامک‌های جعلی را بشناسیم؟